O nas

Glede na to, da vozila postajalo iz leta v leto bolj kompleksna, da bi zagotovili ustrezne ekološke standarde, zahteva vzdrževanje vozil in popravila le teh ustrezno usposobljene ljudi z moderno opremljenimi servisi.

Zato smo pri BOH DIESEL svoje področje delovanja razširili še na popravilo, obnovo, in prodajo komponent sitema vbrizga za bencinska in dizelska vozila. Pri nas lahko dobite vse od injektorjev, regulatorjev pritiska goriva, senzorjev pritiska goriva do viskotlačni črpalk, za vozila z bencinskim ali dizelskim motorjem.

V današnjem času smo pri vzdrževanju in popravilu vozil preplavljeni z deli sumljive kakovosti in nismo prepričani, ali lahko posamezni servis s tehnično opremljenostjo podpre vzdrževanje in popravilo novega tehnološko zelo naprednega vozila in tu nastopimo mi z večletnimi izkušnjami na pordročju servisiranja.

Cilj BOH DIESEL servisne mreže je zagotoviti strankam najkakovostnejše storitve na področju servisiranja dieselskih in bencinskih injektorjev ter črpalk in postati eden izmed najboljših in priznanih servisnih centrov za sisteme bencinskega in dizelskega vbrizga v Sloveniji in drugod.

Naše poslanstvo je z ustrezno opremo ter deli originalne in originalom enakovredne kvalitete nuditi servis injektorjev in črpalk v skladu z najvišjimi standardi proizvajalca v najkrajšem možnem času.

Pri BOH DIESEL je vsaka komponetna bencinskega ali diezelskega sistema servisirana po najvišjih standardih!!

Kontaktirajte nas!

Tel: +386 1 78 61 752

GSM: +386 41 663 436

Mail: bohdiesel1@gmail.com